Geplaatst door & opgeslagen onder MD Meijel, Nieuws.

Het nieuwe jaar is begonnen met een nieuwe instructrice voor Start It! Wij wensen Brenda van Rooij (foto) veel Succes met haar nieuwe groep.

Ook wensen wij het duo Femke Schriks en Janne Biemans veel Succes. Femke & Janne gaan deelnemen aan de Nederlandse Kampioenschappen op zondag 21 januari in de Topsporthal te Almere. Zet ‘m op meiden !

In het Zorgcentrum in Meijel zullen wij diverse optredens verzorgen door verschillende groepen. Op woensdag 24 januari zijn de B-groep en Start It aan de beurt, op 20 maart de Spetters en op 29 mei onze pomgroep Shake It. Fijn dat we onze groepen in het Zorgcentrum kunnen presenteren.

Showgroep Let’s Do It is al volop bezig met haar carnavalsprogramma. Op zaterdag 27 januari staan de dames in d’n Binger op het podium, tijdens de Bónte Aovond van de Kieveloeët.

De meiden van Dance It en Go For It zijn bezig aan leuke muzikale dansprojecten. Go For It zal op 2 en 3 maart de dans verzorgen tijdens “Stars”. Stars is een jeugdconcert met zang van Mekiko en muziek van het Jeugdorkest Meijel. Een uniek concert waarin de Meijelse jeugd in de spotlights staat.

Dance It verzorgt op 24 maart de dans tijdens het “Sprookjesconcert” van Harmonie Eendracht. Dance It zal dansen in “Het verdwenen volk van Veloria”.

Ook staan er wedstrijden gepland in de komende maanden: 10 maart in Veldhoven en 14 april in Beek. Hierover binnenkort meer.

Al met al weer een mooi en bezig programma voor onze club. 🙂