De meiden van Let’s Do It! timmeren al sinds 2002 aan de weg. Met een uitgebreid repertoire, een goede uitstraling en presentatie zijn ze in staat het publiek op een leuke manier te entertainen.

Carnavalsvieringen, herenzittingen, (sport)gala’s en personeelsfeesten zijn enkele voorbeelden van festiviteiten waarop Let’s Do It! een bijdrage kan leveren.

Highlights uit het 17-jarig bestaan van Let’s Do It:

*Kerstconcert Grad Damen in de Maaspoort te ’s Hertogenbosch – Hier verzorgde Let’s do it! gedurende het hele concert de invulling van de dans.

*Funpop in Arcen – Een jaarlijks openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking. De showgroep heeft twee keer met een eigen dans op het podium van Funpop gestaan. In 2006 verzorgden ze hier de achtergronddans van Grad Damen en in 2007 van Thomas Berge.

*Slotconcerten Rowwen Hèze (2016) – Let’s do it! heeft samen met Rowwen Hèze op het podium mogen staan. De meiden verzorgden zowel de openingsact als diverse achtergronddansen.

*Marleen Rutten in concert (2019) – Tijdens het eerste privéconcert van Marleen Rutten heeft onze showgroep diverse achtergronddansen mogen doen.

*As ich mer danse kin! (2019) – In 2019 organiseerde L1 een danswedstrijd met als hoofdprijs het verzorgen van diverse dansen tijdens de opening van het carnavalsseizoen. Let’s do it! won de eerste editie van deze wedstrijd.

*11/11 Maastricht (MECC, 2019) – Als winnaars van As ich mer danse kin! mocht Let’s do it! de dans verzorgen tijdens de opening van het carnavalsseizoen. Dit werd live uitgezonden op tv!