De meiden van Let’s Do It! timmeren al sinds 2002 aan de weg. Sinds een optreden bij MTV staan ze door heel Limburg en Brabant op de planken. Met het uitgebreide repertoire zijn ze in staat in combinatie met hun uitstraling en presentatie het publiek op een leuke manier te entertainen.

Carnavalsvieringen, herenzittingen, (sport)gala’s, assistentie bij ontvangst van gasten en personeelsfeesten zijn enkele festiviteiten die Let’s Do It! kan verzorgen.

Highlights uit het 15-jarig bestaan van Let’s Do It:

*Sportgala bij Discotheek ‘The Apollo’ in Helden.

*Opening VVV Stadion in Venlo.

*Theatershow ‘Limburg van de Kaart’ in de Maaspoort te Venlo. Naast een eigen dans begeleidde de showgroep Desiree Manders op een van haar swingende nummers in de sfeer van soul en jazz. Desiree is bekend van ‘2 Brothers on the 4th Floor’, waarmee ze wereldwijd beroemd werd.

*Kerstconcert Grad Damen in de Maaspoort te ’s Hertogenbosch. Ook hier zorgde showgroep Let’s do it! gedurende het hele concert voor de invulling van de dans.

*L1 Benefiet concert L1mburg Helpt in Theater aan het Vrijthof Maastricht.

*Funpop in Arcen. Een jaarlijks openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking. De showgroep heeft inmiddels twee jaar op het podium van Funpop gestaan en presenteerde een eigen dans, maar verzorgde in 2006 de achtergronddans van Grad Damen en in 2007 van Thomas Berge.

*In 2016 – tijdens het Slotconcert van Rowwen Hèze – Openingsdans en Begeleidingsdans Band Rowwen Hèze !