Geplaatst door & opgeslagen onder EK Engeland 2011.

Hallo  allemaal,

Vanmorgen zijn we om half zes bij de familie Verstappen bij elkaar gekomen  waar de attributen zorgvuldig in de aanhanger werden gezet en wij vol goeie zin plaats namen in de bus. Raf Janssen is ons, samen met zijn vrouw, komen uitzwaaien (een man een man, een woord een woord), dit had hij beloofd bij de uitzwaai repetitie. Enkele bestuursleden, familie en vrienden zwaaiden ons allemaal fris en monter uit.

Vanuit Meijel gingen we richting Breda, normaal 1 uur rijden, maar wij natuurlijk meer dan twee uur. De bus werd onderweg  weer helemaal oranje en rood-wit blauw versierd. En de  toon werd gezet met ons geweldige EK-lied.

De planning was: 11.50 uur de Schuttel richting Engeland. Wij zouden MD-meijel niet zijn als we hier ook een later tijdstip van hebben gemaakt. Om 13.00 uur arriveerden we de tunnel in bij Calais, waar de trein vertrok om 13.30 uur. Dit vonden vele leden erg spannend. Maar na een half uurtje was het leed geleden.

Na de tunnel mochten we onze klok een uurtje terugzetten en hadden we nog 4 uurtjes voor de boeg. Na 2 uurtjes links rijden, een dutje en een film,  bleek dat we een band van de aanhangwagen stuk hadden. Deze kapotte band had onze chauffeur Peter in een supersnelle tijd verwisseld (pluim voor de chauffeur).

Zoals jullie zien hebben we onderweg al de nodige obstakels doorstaan, maar dat geeft allemaal niets want ‘zeg ole zeg ola wij zijn op het EK!!’

Het ontbijt morgenvroeg is om 06.30uur, we moeten er alweer vroeg uit dus vanavond ook vroeg naar bed! (een uur tijdsverschil). Om half 8 vertrekken we naar de sporthal en mogen we allemaal de muziektest doen. De duo’s mogen 1 minuut de vloer op en de A-groep krijgt 3 minuten om alles even uit te testen.

Verder is het alweer een en al gezelligheid met de gehele equipe en iedereen heeft er heel veel zin in!

 

Tot morgen!!!

 

 

Sporthallocatie: Sports Training Village University of Bath 

 

Bij de opening van het EK, de landenpresentatie, zal van alle 150 Nederlandse deelnemers, onze Angeliek Koopmans de Nederlandse vlag dragen! Een hele eer voor Angeliek (en MD-Meijel).

De dörskes van MD-Meijel zijn op zondag 2 oktober aan de beurt hun shows te presenteren aan de landenjury en het Europese publiek. In de vroege ochtend de 2 duo’s en tegen de avond de A-groep.