Geplaatst door & opgeslagen onder MD Meijel, Nieuws, Uncategorized.

Het was een drukke week voor MD Meijel!

Allereerst stond Showgroep Let’s Do It op de 11e van de 11e op het podium in het MECC Maastricht. Omdat Let’s Do It op 28 september jl. de danswedstrijd “As Ich Mer Danse Kin” had gewonnen, mocht zij optreden tijdens de opening van het Carnavalsseizoen. Dat hield niet 1 optreden in! Maar liefst 14 keer mocht Let’s Do It een show laten zien. Om te beginnen de “Carnavalsmix”, een dans op verschillende carnavalsnummers, en daarna 13 keer ter begeleiding van diverse artiesten. Het was waanzinnig!

Op woensdag 13 november vond de generale repetitie plaats van Wör Méél Gröts Òp Is, de Final Edition. MD heeft alle edities meegedaan aan het WMGOI-spektakel, helemaal top! Deze Final Edition was de kers op de taart. Donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond werd er een geweldige show weggegeven van muziek, zang en dans in gemeenschapshuis d’n Binger.

Op vrijdag 15 november vond de generale repetitie plaats van “In Between Pops Up”. Zanggroep In Between uit Helden geeft om de vijf jaar een lustrumconcert. MD heeft al eens eerder zo’n concert opgeluisterd met dans. Ook dit keer waren er meiden van MD van de partij. Onze meiden hebben ditmaal niet alleen gedanst, maar ook rolletjes gespeeld in het toneelspel. Het was een ontzettend leuke samenwerking. De voorstellingen waren op zaterdagavond en zondagmiddag.