Geplaatst door & opgeslagen onder MD Meijel, Nieuws.

Bestuurswisselingen:

Tijdens de seizoensafsluiting op 17 juli jl. (Show It), heeft Emmie Op het Veld de voorzittershamer overgedragen aan Suzanne van Heugten. Emmie heeft ruim 8 jaar MD op voortreffelijke wijze voorgezeten en daarvoor willen wij haar ook vanaf deze plaats nog hartelijk bedanken.

Suzanne is van kinds af aan een MD-er en is op de hoogte van alle ins en outs van onze mooie vereniging. Zij geeft op haar beurt weer het penningmeesterschap over aan Maud Smeets.

Ter aanvulling is deze week Eline Franssen tot het bestuur toegetreden. Ook Eline is bij MD begonnen als majorette, later gaan dansen en lesgeven en geeft momenteel les aan onze groep Swing It. Heel fijn dat zij het bestuur wil versterken.

Wij wensen Suzanne, Maud en zeker Eline als nieuw bestuurslid, heel veel succes !

Wedstrijd Beek:

Op zondag 11 september heeft een kleine afvaardiging van MD meegedaan aan de majorettewedstrijd in De Haamen in Beek. Leanne Brummans beet om 9.30 uur de spits af met een mooie uitvoering van Technisch Programma 3. Tevens werd Leanne 1e tijdens de Tosswedstrijd Junioren. Het A-team, bestaande uit Leanne, Joyce, Femke, Janne, Silke en Anne, zette de show in Artistiek Programma heel netjes en gecontroleerd neer. Het team is op weg naar een 0-drop-uitvoering. Gefeliciteerd dames. Deze wedstrijd was een goede voorbereiding op de Limburgse Kampioenschappen die op 13 november in Meijel zullen plaatsvinden.

Spek de Kas Actie:

De Spek de Kas Actie van Jumbo is in volle gang. Bij iedere 15,00 euro aan boodschappen ontvangt u een voucher ter waarde van 0,15 euro. Deze vouchers zijn in te leveren in box 38 (MD Meijel). De actie loopt tot en met 6 november. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.

Rabo ClubSupport Actie:

Leden van Rabobank Peel en Maas kunnen tijdens de Rabo ClubSupport Actie hun stem uitbrengen op 3 deelnemende clubs. MD Meijel doet ook weer mee. Stemmen kan via de Rabo App of via deze link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport De actie loopt tot en met 27 september. Bij voorbaat dank voor uw stem.