Geplaatst door & opgeslagen onder Let's Do it, MD Meijel, Nieuws.

Wat was het een geweldig Weekend!

We hebben genoten van de mooie stem van Suzan Crommentuijn, de florale discoshow van Floral Dance Art, de strak uitgevoerde Bombay Dreams van Let’s Did It en de tot in perfectie voorbereide dansen van Let’s Do It! De presentatie van de avonden was in handen van Hidde Knops; hem helemaal toevertrouwd!

Op zaterdagavond bracht feest-DJ Basje Basman ons nog eens extra in feeststemming en was het optreden van de welbekende Limburgse zangeres Marleen Rutten een ware toegift.

Zondagmiddag hebben we kunnen genieten van mooie optredens tijdens de playbackshow en kwam er een heuse clown met act voorbij! Bovendien werd de film nog eens gedraaid, waarin ons lid Bente Basten een hoofdrol heeft (LBT-promotiefilm). Deze gezellige MD-middag werd door oudlid Jenny Gielen aan elkaar gepraat. De jury, ter beoordeling van de playbackoptredens, werd gevormd door ons erelid Annelies van Kempen (oud-instructrice), Peter Daniëls (oud-voorzitter) en Emmie Op het Veld (huidige voorzitter). Zij hadden de moeilijke taak om uit de optredens de nummers 1, 2 en 3 aan te wijzen. Uiteindelijk lukte dat! 🙂

Op de derde plaats eindigde K-4 (vier danseresjes van Start It), de tweede plaats werd behaald door de Heksendans (familie Bots) en op nummer 1 kwamen moeder en dochter Gielen (majorette Loes met moeder Marion) !

Een Proficiat en Dankjewel aan iedereen die het Jubileum-Feestweekend op deze manier heeft doen slagen. 🙂