Geplaatst door & opgeslagen onder MD Meijel, Nieuws, Uncategorized.

Oproep voor kinderen die héél graag willen meedoen bij een Majorette-/ Dansgroep, maar die het in een “normaal” tempo niet kunnen bijbenen. MD Meijel wil hier graag een team voor oprichten. Uiteraard hoef je niet in Meijel te wonen, kinderen uit heel Peel en Maas en de buurgemeenten zijn van harte welkom. De oefentijden zijn nog niet bekend en zullen in overleg worden bepaald.

Het is voor kinderen groot en klein. Meisjes en jongens kunnen instromen vanaf 5 jaar oud. Er is geen bovengrens qua leeftijd. Bij voldoende animo willen wij zo gauw mogelijk starten.

Via de Stichting “Iedereen Kan Sporten” hebben wij vernomen dat er voor kinderen met een beperking in de regio nog geen aanbod is van een Majorette-/Dansvereniging. MD Meijel wil dit gat graag vullen. Want ook voor kinderen met een beperking is het belangrijk om te bewegen; het is goed voor de persoonlijke ontwikkeling. Bovendien is samen bewegen op muziek een fijn groepsproces en geeft mogelijk ook nog eens nieuwe sociale contacten en bindingen.

Is uw kind helemaal gek van Majorette & Dans, laat het ons dan weten door middel van een mailtje naar info@mdmeijel.nl

Voor Nikki, het meisje op de foto, kan het nieuwe groepje niet gauw genoeg beginnen; zij heeft er enorme zin in !