Geplaatst door & opgeslagen onder MD Meijel, Nieuws.

Op zondag 13 november jl. hebben de Limburgse Kampioenschappen voor majorettes plaatsgevonden, in ons eigen Méél !

Onze dörskes hebben het allemaal heel goed gedaan. Voor sommigen was het zelfs de eerste keer dat ze aan een majorettewedstrijd meededen; een hele ervaring.

Leanne Brummans opende om 10.00 uur de wedstrijd met een uitvoering van Technisch Programma 3. Dat deed ze zo goed dat ze 82,2 punten behaalde en hiermee Limburgs Kampioen werd !

In Sterparade 1 deden Emily Verstappen en Resi v/d Beuken mee. Zij behaalden respectievelijk een 7,5 en 7,6 -> de 2e en 1e plaats !

In Sterparade 2 hadden we maar liefst 7 deelnemers van MD: Mara v/d Velden 7,5 – Elise Verstappen 7,6 – Veronika Kryhchenko 7,7 – Alicia van Rijt 7,8 – Maud van Calis 7,9 – Elin Schattefor 8,0 – Jolie Luijten 8,0. Het was een spannende strijd. Twee dametjes van onze zustervereniging uit Maasbree werden 1e en 2e, waardoor Jolie van MD met haar uitvoering de 3e plaats bemachtigde !

Het A-team, bestaande uit Leanne Brummans – Janne Biemans – Joyce van Diepen – en de zussen Anne, Femke en Silke Schriks, behaalde 80,0 punten. Hiermee werd het team 3e en veroverde een ticket voor de Nederlandse Kampioenschappen ! (Het NK wordt gehouden in het weekend van 21 en 22 januari 2023 in Almere.)

Allemaal mooie resultaten waar we trots op zijn.

Ook zijn we trots op onze dansgroepen Go For It en G-Stars. Zij hebben deze ochtend gastoptredens verzorgd, die zeker voor herhaling vatbaar zijn.