Geplaatst door & opgeslagen onder MD Meijel, Nieuws.

Op 16 september deden de majorettes van Meijel mee aan een wedstrijd in Brunssum.

Deze wedstrijd was vooral spannend voor ons C-team. Het C-team deed voor de eerste keer mee aan een heuse wedstrijd: de strijd om de Next Generation Cup. Het optreden werd beloond met een zeer warm applaus en een positief rapport van de jury; een 8e plaats. Soliste Leanne werd er 4e en ons B-team werd winnaar van de Next Generation Cup!

In het reguliere wedstrijdgedeelte werden ook mooie punten behaald.

Technisch Programma 1: 74 punten voor Djem, 80,4 punten voor Joyce en 85,6 punten + promotie voor Renée. Technisch Programma 2: 80,8 punten voor Bente en 84,2 punten voor Leanne. Showtwirl solo jeugd 3: 65,1 punten voor Bente.

Op zondag 23 september heeft een delegatie van MD meegedaan aan een wedstrijd in Helmond. De getoonde shows kwamen allen uit in de categorie Showtwirl.

Het nieuwe Duo Britt & Silke behaalde met haar show 65,7 punten, Soliste Britt 65,8 punten, het A-team 69,7 punten, Soliste Leanne 71,5 punten en Soliste Mara 75,2 punten. Mara bracht deze wedstrijd voor het eerst haar nieuwe show ten tonele en ontving gelijk de prijs voor het meest indrukwekkende optreden van de dag!

Beide dagen hebben we ons weer van onze beste kant laten zien. Proficiat aan alle majorettes en haar instructrices! Deze wedstrijden zijn tevens een goede voorbereiding op de komende Limburgse Kampioenschappen van 4 november aanstaande in Beek.