Geplaatst door & opgeslagen onder MD Meijel, Nieuws.

Na de zomervakantie zijn wij begonnen met een nieuwe groep:

Spetters Twee Punt Nul, oftewel Spetters 2.0 !

Deze groep bestaat uit kinderen die de Spettergroepen zijn ontgroeid, maar nog niet een keuze willen maken voor Majorette en/of Dans. Spetters 2.0 staat onder leiding van Eline Franssen. Eline heeft geruime tijd ervaring opgedaan in de Spetterlessen, onder leiding van Jolanda Hoefnagels. Eline geeft haar 2.0-lessen op woensdagen van 18.00 tot 18.30 uur in de Grote Zaal van d’n Binger.

 

Vanaf 17 september is het niet meer “Instroomgroepje” maar C-team!

Het C-team staat vanaf heden onder leiding van Anne Schriks, met hulp van Silke Schriks (zussen en beiden lid van het A-team, bovendien traint Anne mee met Let’s Do It). Het C-team heeft training op maandagen van 17.45 tot 18.30 uur in de Grote Zaal van d’n Binger.

 

Vanaf 17 september staat het B-team onder leiding van Mara Op het Veld.

Ook voor het B-team hebben we instructie gevonden van “eigen bodem”! Mara geeft al les binnen MD, aan Start It en is zelf lid van Let’s Do It! Het B-team traint op maandagen van 18.30 tot 19.30 uur in de Grote Zaal van d’n Binger.

 

Wij bedanken hierbij alle instructrices en hulpjes ter overbrugging van de periode dat wij op zoek waren naar vaste instructie voor de verschillende teams!

Wij wensen de nieuwe bezetting Veel Succes!