Geplaatst door & opgeslagen onder MD Meijel, Nieuws, Uncategorized.

*

Prinses Femke

MD Meijel is GRÖTS!! We hebben een prinses in de verenging: Prinses Femke. Afgelopen maandag hebben we haar verrast met een klein verrassingsfeestje en hebben we haar een cadeautje aangeboden vanuit de vereniging. Prinses Femke, Alaaf !

*

G-Stars

We zijn gestart! Zes enthousiaste meiden zijn vanaf woensdag 12 februari lid van onze nieuwe groep: G-Stars.

Onder leiding van ‘oud’ MD lid Susan op ’t Root-Stammen dansen zij iedere woensdagavond de sterren van de hemel in de Binger. We zijn er supertrots op dat we G-Stars hebben kunnen oprichten en de Stars hierdoor een kans bieden te kunnen dansen in groepsverband.

*

Let’s Do It!

De meiden van Let’s Do It hebben een drukke periode van optredens achter de rug. Nu is het Carnaval en mogen er zelf ook van gaan genieten.

*

Batontassen

Onze majorettes hebben nieuwe batontassen gekregen. Deze zijn aangeboden door onze hoofdsponsor, Moniek Koopmans, van Floral Dance Art.

*

Sinaasappelactie

Op vrijdag 10 april vindt onze jaarlijkse sinaasappelactie plaats. Wij verwachten hier alle leden en hopen op zoveel mogelijk hulp vanuit ouders. Het is een actie die ieder jaar weer een mooi zakcentje voor de vereniging oplevert, maar is niet mogelijk zonder alle hulp en inzet van leden en ouders.

Schrijf het aub allemaal alvast op de kalender, zodat we ook dit jaar weer op AL jullie hulp kunnen rekenen.

*

Contributie

In de loop van de komende dagen zal de contributiefactuur gemaild worden. Zoals eerder al vermeld zal deze met € 5,00 worden verhoogd. (Voor een uitleg van de opbouw van de contributie, zie hoofdstuk Lidmaatschap.)

*

NK majorette

In het weekend van 18 en 19 januari hebben de Nederlandse Kampioenschappen Majorette en Twirl van de KNMO/NTSB plaatsgevonden.

Van MD hebben 4 meiden deelgenomen en zijn de volgende resultaten behaald:

Goud voor Britt Hoeijmakers & Silke Schriks met hun duoshow in Showtwirl Senior

Zilver voor Nanda Bernst in Sterparade jeugd 2

– Een mooie 8e plaats voor Loes Gielen in Sterparade jeugd 2

Super prestaties voor onze meiden en instructie !