Geplaatst door & opgeslagen onder Let's Do it, MD Meijel, Nieuws.

Via mail hebben onze leden de Nieuwsbrief 2021-4 ontvangen. Hieronder staan de punten uit de Nieuwsbrief verkort genoemd:

Jumbo-Actie Spek de Kas: Mooi dat er al veel vouchers in onze box (35) zijn gedaan. Alvast hartelijk dank hiervoor. Voor de zilveren voucher te bemachtigen heeft Go For It een leuk filmpje gemaakt. Voor de gouden voucher te krijgen, komen op 4 en 6 oktober onze majorettes en danseressen in actie voor de deur bij Jumbo-Phicoop Meijel.

Rabo Club Support Actie: Een mooie actie vanuit de Rabobank waaraan MD ook dit jaar weer graag aan deelneemt. Van 4 tot 25 oktober kunnen de stemmen worden uitgebracht.

Wedstrijden A-team: Ons A-team heeft op 19 september en 3 oktober twee keer een 1e plaats behaald: Proficiat! Op 7 november aanstaande zal het team deelnemen aan de Limburgse Kampioenschappen in Beek: Succes !!!

C-team: Sinds kort hebben we een nieuw majoretteteam binnen de vereniging, te weten het C-team. Dit enthousiaste team wordt getraind door Silke Schriks. Silke is momenteel 17 jaar, zit in het examenjaar van VWO en maakt bij MD deel uit van het A-team en Showgroep Let’s Do It! Succes Silke en veel trainplezier voor jou en de dametjes van het C-team.

Vrienden-/vriendinnentraining: In de week van 11 oktober houden we weer de vrienden-/vriendinnentraining. De leden van het C-team, Start It, Go For It, Spetters en G-Stars mogen hun vriendjes/vriendinnetjes meebrengen om kennis te maken met MD Meijel. Dat wordt vast en zeker weer heel gezellig!

Let’s Do It mag weer optreden: De boekingen komen weer binnen, er staan weer volop optredens op de agenda. De dames zijn ook superblij dat ze een grote invulling mogen geven aan de opening van het carnavalsseizoen tijdens de 11e van de 11e. Succes ladies!!!

Facebookpagina kleding- en schoenenruil: Door lid te worden van deze besloten Facebookpagina is het mogelijk om het hele jaar door tweedehands leggings en/of dansschoenen te verkopen en/of aan te kopen. Hier de link naar de betreffende pagina:

https://www.facebook.com/groups/166245079016992

Twirl- en Dansworkshop 17 oktober: Op zondag 17 oktober wordt er een hele leuke twirl- en dansworkshop georganiseerd in Maasbracht. Het programma is van 10.00 tot 15.00 uur, geheel gratis, voor majorettes vanaf 7 jaar; iedereen wordt op leeftijd ingedeeld.