Geplaatst door & opgeslagen onder MD Meijel, Nieuws.

Hierboven een foto van de meiden die hebben meegedaan aan de majorettewedstrijd van 24 juni in Helmond.

De optredens verliepen deze dag echt niet vlekkeloos, maar er zijn toch nog mooie punten behaald en de daar genomen foto is ook erg leuk!

Uitslagen: Britt 65,0 punten, A-team 66,2 punten en Leanne 69,7 punten.

 

MD Meijel brengt regelmatig een Nieuwsbrief uit, die gestuurd wordt naar alle leden van MD.

De Nieuwsbrief van 21 juni treft u hierbij aan:

 

* Bedankt….

Aan alle helpende handen tijdens de wedstrijd van 10 juni. Hierdoor kunnen we terugkijken op een geslaagde en gezellige wedstrijddag.

 

* Clubkascampagne

Op 14 juni mocht Go For It een cheque met daarop het mooie bedrag van € 342,16 in ontvangst nemen! Daar zijn we dan ook super trots op. Iedereen Dankjewel voor het stemmen!

 

* Ouder-/kindtraining

Om alvast te noteren in de agenda… op 24, 25 en 26 september houden we ouder-/kindtrainingen. Alle ouders van de instromers, Start It, Go For It, B-team en de Spetters mogen die dag samen met hun kind(eren) een lesje komen volgen. Meer info volgt tzt.

 

* Locatie jaarafsluiting gewijzigd!

De opgaves komen binnen, dat wordt zeker gezellig op 3 juli. Nog niet opgegeven? Het kan nog steeds (t/m 1 juli).

De locatie van het frietjes eten is gewijzigd. We gaan namelijk naar het ‘Oranje hotel’. Daar zal aansluitend ook het inloopmoment plaatsvinden.

 

* Spetters 2.0

Zoals wellicht bekend hebben we een hele grote groep Spetters. Er zijn verschillende leden die door kunnen stromen naar Majorette of Dans. Echter is dit niet voor iedereen haalbaar. Daarom is besloten een extra Spettergroep te maken…. Spetters 2.0. Zij zullen iedere woensdag tussen 18.00 en 18.30 les krijgen van Eline Franssen. Ze krijgen dansjes aangeleerd, maar zullen ook kennis gaan maken met de baton. Uiteindelijk gaan zij dan ook instromen bij Start it, of bij de instromers van Majorette.

 

* Vakantie

Nog even en alle kinderen kunnen lekker gaan genieten van de vakantie.

De lessen starten weer in de week van 20 augustus.

Tijdens kermismaandag en kermisdinsdag zijn er geen Majorette-/Danslessen.

Wij wensen iedereen een HELE fijne vakantie toe!