Geplaatst door & opgeslagen onder MD Meijel, Nieuws.

Op zondag 24 april jl. heeft een afvaardiging van MD meegedaan aan de 1e majorettewedstrijd van het seizoen. Deze Limburgse wedstrijd werd gehouden in Boxmeer! Doordat de sporthal in Bergen is ingericht als noodopvang voor Oekraïense vluchtelingen, werd er uitgeweken naar Brabant. 🙂

Na het openingswoord werd het Technisch Programma uitgevoerd. Nanda, Lisa (beiden TP.1) en Leanne (TP.3) voerden deze alle drie heel mooi uit en behaalden respectievelijk 76, 76,4 en 76,8 punten.

Daarna stond Sterparade 1 en 2 op het programma. Jolie was de enige deelnemer in Sterparade 1, maar dat maakte haar niet uit. Ze wist het te volbrengen met een mooie 8. Elise en Alicia kwamen uit in Sterparade 2 en behaalden daar de mooie punten van respectievelijk 7,5 en 7,7.

Het A-team, onlangs zilver behaald op het NK, kwam dit keer uit in de Senior afdeling. Het team behaalde een score van 76,6 punten. In twee weken tijd van Junior naar Senior is wel even een stap.

In afdeling Vrij Podium gaf onze dansgroep Go For It acte de présence. Hun enthousiaste optreden werd beloond met 78 punten.

Ter afsluiting werd er een Tosswedstrijd gehouden. Per divisie een strijd wie het langste de gevraagde twirls kan uitvoeren, zonder dat de baton valt. Onze majorette Jolie werd winnaar bij de Tosswedstrijd Jeugd 1.

Het was een spannende en enerverende dag voor iedereen. Voor de jongsten de eerste keer dat ze aan een wedstrijd meededen en voor de anderen de eerste keer dat ze in een andere discipline of divisie uitkwamen. Een dikke pluim voor alle deelnemers !