Geplaatst door & opgeslagen onder EK Engeland 2011.

Vanochtend liep bij de meeste van ons de wekker om 06.00 uur af. Er zaten wat vroege vogels en wat langslapers bij, maar toch was iedereen op tijd om te genieten van ‘the English breakfast’. Daarna snel de bus in, waar ons een ritje stond te wachten van 20 km.. Een makkie zou je zeggen. Helaas niet met een dubbeldekker met aanhanger in een dorpje waar de stoplichten en haarspeldbochten niet ongewoon waren.
Over deze 20 kilometer hebben we dan ook anderhalf uur gedaan, waarna de chauffeur met een bezweet jasje eindelijk zijn kopje koffie kreeg.
Door deze vertraging moesten wij ‘haast je rep je’ (uitspraak van Engela) de vloer op. 3 minuten kreeg de A-groep om de vloer te verkennen en de muziek te testen, de duo’s moesten dit in 1 minuut doen. Na een kleine hapering bij de muziek van de A-groep is dit uiteindelijk ook weer allemaal goed gekomen en kon het langverwachte shoppen beginnen!!

Of toch nog even vertraging?!
Toen we opgefrist en wel buiten kwamen sloeg ons de schrik om het hart; de aanhanger van onze bus ging open… Mieke Verstappen moest bijna aan de zuurstof; onze attributen waren de reis niet ongeschonden door gekomen. De kast, die normaal toch echt uit één stuk bestaat, lag nu ineens in 4 stukken in de aanhanger.
Nadat de zuurstof zijn werk had gedaan wist Mieke Verstappen dan toch weer waar ze haar boormachine, lijmpistool, tacker en ander knutselgerei had gelaten. Met hak en breekwerk van Mieke versus de mannen zien de kasten er weer op en top uit.. Zònne goeie hebbe wij nog nie gehad!!!!

Dan nu toch… SHOPPEN!!
De zon stond hoog aan de hemel en de temperatuur liep op, maar niets weerhield ons er van om de zo geliefde Primark te gaan bezoeken. Shop till you drop kon beginnen, anderhalf uur hadden we tijd om winterjassen, zonnebrillen en sjaals te kopen. Het was een ware modeshow in Bristol door MD-Meijel.

De mannen hebben zich intussen al lang gesetteld op het zonovergoten terras in het mooie Bristol. Hier hebben we daarna gezellig nog even met zijn allen vertoefd en daarna teruggelopen naar het hotel.

Na het diner werd de avond afgesloten met het uitdelen van de toi-toi-toi’tjes en een muzikaal intermezzo van MD-Meijel. Het lied wat voor ons gemaakt is door de Yvonne en Jolanda hebben wij aan de hele equipe ten gehore gebracht. Er werd gezellig meegezongen en gedanst, dus het viel in de smaak Jolanda en Yvonne!

Nu snel naar bed, morgenvroeg staat het ontbijt om half 6 weer voor ons klaar. Daarna weer even die haarspeldbochten en stoplichten doorstaan en dan kan het EK 2011 officieel gaan beginnen! Geen Meijelse deelnemers morgen, maar wij zullen alle Nederlandse deelneemsters toejuichen!

Groetjes van Suzanne