Geplaatst door & opgeslagen onder EK Engeland 2011.

Eerste dag EK in Engeland! Het was een lange dag… Vanochtend om half 6 zat iedereen keurig op tijd aan zijn English Breakfast. Om half 7 in de bus en op naar de sporthal! Na een aantal liedjes met de gehele equipe om de ochtend mee te starten mochten we ons opstellen voor de opening. Deze opening ging om 9 uur van start. Holland heeft dit jaar weer een geweldige afvaardiging voor de Europese Kampioenschappen. In de fantatische accommodatie in de universiteit van Bath straalde de oranje equipe van de vloer af. Het Wilhelmus werd uit volle borst meegezongen en vlaggendraagster Angeliek droeg hierbij de vlag over aan de organisatie. De vlaggen van de deelnemende landen wapperen nu onder de europese NBTA vlag.
Na nog wat speeches van de hoge heren en dames werd het EK officieel voor geopend verklaard.
Hierna kwam er voor MD-Meijel een dag van aanmoedigen van de andere Nederlandse deelnemers. Van tribune naar terras (ja ook hier is het zomers warm!!) en van terras naar tribune heeft iedereen alle liedjes uit volle borst meegezongen.

Moe maar voldaan keerden we om 8 uur weer terug naar ons hotel, were dinner was served. 12 uur in een hete sporthal zitten was niet niks, dus na het eten snel naar bed!
Dat gaan wij nu ook heel snel doen!!
Half 6 weer aan het ontbijt morgenvroeg en daarna gaan we knallen!!
MD-Meijel is om 9.00, 9.05 en 16.30 uur aan de beurt; duimen en kaarsjes opsteken a.u.b.

Welterusten.