Geplaatst door & opgeslagen onder MD Meijel, Nieuws.

Onze majorettes van het A-team hebben op de Nederlandse Kampioenschappen Zilver behaald. De Nederlandse Kampioenschappen werden gehouden in het weekend van 9 en 10 april in het Topsportcentrum te Almere. Op zondag was ons team aan de beurt. Het was vroeg uit de veren voor de meiden. Om 9.00 uur begon het blok waar MD in uitkwam.

Vol goede moed, nog niet helemaal wakker en ook een beetje onzeker, vertrokken we zondag om 6.00 uur richting Almere. Het A-team bracht haar show in Artistiek Programma Team Junior en had nog vijf tegenstanders. De show werd netjes gebracht, maar niet zonder enkele foutjes. Het werd behoorlijk spannend. Zeker omdat de uitslagen pas tegen 16.30 uur bekend werden gemaakt.

De jury bleek onder de indruk van Meijel en bekroonde de show met Zilver !

Wij feliciteren Leanne, Janne, Femke, Silke, Joyce en Anne met het behaalde resultaat.

Een extra proficiat voor instructrice Brenda van Rooij. Helaas voor ons neemt zij afscheid als instructrice en was dit haar laatste wedstrijd met het A-team: Brenda bedankt!

Door het verlate NK (stond eigenlijk gepland in januari jl.) staat het nieuwe seizoen alweer snel voor de deur. De eerste wedstrijd wordt gehouden op 24 april aanstaande. Het A-team doet dan ook mee en komt uit in Team Senior, in plaats van Team Junior. Succes Dames, maak er weer een mooi optreden van !